ALGEMENE VOORWAARDEN

Betaling  &  Prijzen

Alle prijzen op de website zijn gebaseerd op Euro's: dit kan verschillen met de valuta die je gewend bent, zoals een Britse pond (GBP) of Amerikaanse dollar (USD). Houd graag in gedachte dat jouw prijs hierdoor hoger of lager kan uitvallen bij het afrekenen. Alle prijzen op deze website zijn per product, mits anders aangegeven. Je totaalprijs wordt weergegeven bij het afrekenen, zoals de prijs per product en je eventuele verzendkosten, mits anders aangegeven. De betaling kan worden voltooid middels PayPal en iDEAL en Wix Payments.

Afmetingen

Alle afmetingen op deze website, met betrekking tot gicléeprints, canvasboards en dibond, worden weergegeven in centimeters (CM), mits anders aangegeven.

Copyrights

Dominique Laurine behoudt te allen tijde de rechten van de prints, ook na verkoop. Elke reproductie van een print zonder toestemming van de ontwerper is verboden. Elke door Dominique Laurine uitgegeven print krijgt een herkenningsteken om de authenticiteit te garanderen en te beschermen.

Non-retourbeleid

Doordat iedere order persoonlijk en dus per order gedrukt en vanuit gelimiteerde oplage geleverd wordt, kunnen gekochte items niet geretourneerd worden. Alvorens verzending wordt ieder pakket op schade gecontroleerd.

 

Is er alsnog iets misgegaan, zoals een verloren pakket? Neem dan zo snel mogelijk contact op: vanuit hier word je verder geholpen!

Bedankt voor je interesse in een print van Dominique Laurine! Wanneer je een product koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Hieronder lees je wat dit precies inhoudt: nuttige informatie voor de koper, een stukje bescherming voor de ontwerper.

Is iets je niet helemaal duidelijk of is er iets misgegaan? Stuur graag een berichtje zodat het goed opgelost kan worden.

Website afbeeldingen

Elke productafbeelding op deze website wordt zo accuraat mogelijk gefotografeerd en weergegeven. Dit betekent dat de werkelijke versus digitale versie zeer licht van elkaar in kleur kan verschillen. Houd gelieve in gedachte dat alle apparaten, van mobiele telefoons tot tablets en laptops, hun eigen versie van kleurweergave hebben, wat betekent dat Dominique Laurine geen garantie kan geven dat de werkelijke kleur exact overeenkomt met hetgeen je op je scherm ziet.

Lijsten  &  glas

Gicléeprints kunnen met een lijst, inclusief glas en (dubbele) passe-partout, geleverd worden, mits anders aangegeven. Omdat glas een breekbaar element is, is het verzenden van glas op eigen risico. Alvorens het pakket verzonden wordt, wordt het uitvoerig op mogelijke beschadigingen gecontroleerd - Dominique Laurine is niet verantwoordelijk voor beschadigingen tijdens het transport: dit hoort bij het risico van de koper. Het pakket wordt naar waarde verzekerd en aangetekend verzonden. 

Verzending

Elke print wordt aangetekend verstuurd, wat betekent dat het pakket verzekerd verzonden wordt. Alvorens het werk Dominique Laurine verlaat, wordt het nadrukkelijk op mogelijke schade gecontroleerd en stevig verpakt. Houd in gedachte dat ieder ander land dan Nederland, wanneer een pakket internationaal verzonden wordt, andere verzendkosten heeft. Je vindt jouw verzendkosten tijdens het afrekenen. Na verzending ontvang je een T&T code.

Let op: Houd er rekening mee dat Dominique Laurine niet verantwoordelijk is voor mogelijke kosten als invoerrechten wanneer een pakket naar het buitenland verzonden wordt.