IMG_7518-removebg (2)_edited.png

IN OPDRACHT

Wil je graag een echt persoonlijk werk, zoals je eigen hond, paard of favoriete diersoort? Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn. Of, neem alvast een kijkje hieronder. Weet je al wat je graag geschilderd wil hebben?

Stuur vrijblijvend een mailtje naar dominique.laurine.art@gmail.com

Vanuit hier help ik je graag en zo snel mogelijk verder! :)


 

En, wist je al dat je als trouwe Instagram-volger korting krijgt?
 

WAAR KUN JE UIT KIEZEN..?

IMG_8041-001(1) (1)_edited.jpg

MINI PORTRET

Een klein eerbetoon aan je favoriete dier of natuurlijk je eigen hond, kat of paard: mini portretten zijn ideaal wanneer je op subtiele wijze een fijne herinnering of uniek & persoonlijk decoratiestuk wilt creëren.

 

Je (eigen) dier wordt op illustratieve en realistische wijze geschilderd en heeft, net als de grotere originelen, een klassiek-speelse uitstraling. Hang het werkje aan de muur of plaats 'm op een houder in de boekenkast. En, het is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als een uniek en persoonlijk cadeau voor een ander.

PRIJZEN 2022

18×24 cm   |   €95  


* Geldt voor maximaal 1 dier
(inclusief passe-partout - 24×30 cm)

 

ILLUSTRATIE

Een illustratie is hier het ‘kleine broertje’ van de grote originelen. Het zijn speels-realistische schilderwerken op kleine formaten en ideaal wanneer je op subtiele wijze je eigen of favoriete dier op een unieke manier wilt vereeuwigen. Denk aan je eigen hond, paard of kat of juist je favoriete tuinvogel. Ook leent deze optie zich goed voor een speelse twee- of drieluik. 

PRIJZEN 2022

(1× dier)   24×32 cm  |  €125

(1× dier)   30×30 cm  |  €150

(1× dier)   30×40 cm  |  €175

(2× dier)   30×40 cm  |  €220


* Inclusief passe-partout
 

20220219_105401_edited_edited.jpg

Hoogste kwaliteit materialen

Een illustratie is hier de meer vereenvoudigde en kleine versie van een schilderij. Het geïllustreerde dier heeft een realistische uitstraling, maar niet de hoeveelheid details zoals je dat bij een schilderij mag verwachten, zoals haartje voor haartje. Mocht je een beperkt(er) budget hebben, dan kun je met de optie illustratie alsnog jouw favoriete dier of eigen huisdier op papier laten vereeuwigen. En, net als bij de schilderijen wordt bij de geïllustreerde versie zo zorgvuldig mogelijk naar het dier gekeken voor een zo treffend mogelijk eindresultaat.

Schilderproces  &  levering

IMG_20211229_175314_699.jpg

SIERKUSSEN & DIBOND

Wil je het net even anders dan anders? Dan is deze optie iets voor jou! Je kunt jouw door DL geschilderde dier namelijk ook op dibond (een kunststofplaat die zowel voor binnen als buiten geschikt is) laten printen voor een moderne look, zowel in de traditioneel rechthoekige vorm of juist als populaire muurcirkel. Hiermee creëer je direct een ultieme eyecatcher voor in huis.

Of, wat te denken van een sierkussen dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken door de waterafstotende laag? Je dier wordt hierbij op illustratieve wijze geschilderd waarbij zijn/haar naam digitaal toegevoegd kan worden voor een persoonlijke touch.

 

Uiteraard wordt -in beide gevallen- het origineel met het product meegeleverd.

PRIJZEN 2022

Sierkussen   40×40 cm  |  €150

Sierkussen   50×50 cm  |  €175

Sierkussen   60×60 cm  |  €200

Sierkussen   70×70 cm  |  €225

Dibond:   Binnenkort

ORIGINELEN

De grote werken, ook wel originelen genoemd, zijn de meest exclusieve versies uit deze reeks. Niet alleen vind je hier de grootste formaten, ook worden de dieren hier zo realistisch mogelijk geschilderd. Hier vind je de meeste details die met uiterste zorg op papier worden geplaatst. Je kunt hierbij voor je eigen dier gaan, maar ook kiezen voor je grote favoriet. Deze stijl staat bekend om haar anatomische correctheid en wordt geschilderd in een speels-realistische, maar ook traditionele stijl.

PRIJZEN 2022

30×40 cm |  €250
36×48 cm |  €350

42×56 cm |  €500
56×76 cm |  €750

75×105 cm |  €1200

 

2 dieren = +20% (vanaf 30×40 cm)
3 dieren = +40%  (vanaf 42×56 cm)


* Alle formaten t/m 56×76 zijn inclusief passe-partout

Voor deze optie geldt een aanbetaling van 25%.
Alvast hartelijk dank voor je begrip!

KAAPSE GIRAFFE.jpg

METEEN BESTELLEN? DAT KAN HIER

Wil je graag je eigen of favoriete dier laten vereeuwigen op papier als uniek geschenk aan jezelf of een ander? Je kunt hieronder direct, eenvoudig en veilig bestellen, mocht je al een keuze gemaakt hebben. Zou je graag meer informatie willen of heb je een vraag? Dan kun je me altijd vrijblijvend een mailtje sturen.

BESTELPROCES

 1. MAIL FOTO'S VAN JE DIER 

  Stuur een e-mail naar dominique.laurine.art@gmail.com. Voeg zoveel mogelijk foto's van je dier toe voor een zo goed mogelijke referentie. Heb je een voorkeur, zoals een volledig lijf of enkel de snuit, ligging papier verticaal of horizontaal? Laat het me weten! :)

  Heeft je dier daarnaast ook een specifiek detail, zoals misschien een deuk in de neus of een speciale vlek? Op een foto is dit niet altijd goed zichtbaar - ik schilder normaliter alleen wat de foto me laat zien. Als dat heel kenmerkend is, geef dat graag extra aan: zo kan ik je dier zo typerend mogelijk op papier zetten.

  Ik beantwoord je mail met een referentiecode, bijv. 'GoldenRetrieverMax'. Deze referentiecode gebruik je bij de volgende stap, bij het afronden van het bestelproces.


   

 2. BESTELPROCES AFRONDEN

  Ga naar je gewenste categorie (illustratie, mini portret...) en klik een formaat naar keuze aan (bijv. 30×40 cm). Voeg -tijdens het afrekenen- jouw eigen referentiecode toe (bijv. 'GoldenRetrieverMax') die je eerder per mail toegestuurd hebt gekregen: deze code kun je achterlaten bij 'aantekening toevoegen'. Op deze wijze kan ik jouw betalingsgegevens (je naam, adres, mail en referentiecode) koppelen aan je mail met referentiefoto's.

  Je kunt eenvoudig en veilig betalen op een manier die jij het fijnst vindt. Je kunt nu ontspannen onderuit zitten en wachten op je eigen, persoonlijke dierenportret dat zo snel mogelijk voor jou gemaakt wordt. Je wordt per mail op de hoogte gehouden van dit proces. Alvast hartelijk dank voor je order!

   

P.s.  Ben je een Instagramvolger? Dan krijg je korting als trouwe supporter! Stuur, vóór je hier gaat bestellen, eerst een mailtje (mag in dezelfde mail waar referentiefoto's in staan) naar dominique.laurine.art@gmail.com en vertel me je gebruikersnaam. Via deze mail stuur ik je een kortingscode terug die je vervolgens bij het afrekenen kunt invoeren.

MAAK JE KEUZE HIER