top of page
IMG_7518-removebg (2)_edited.png

In Opdracht

Je wilt graag een schilderij in opdracht, zoals je eigen hond, paard of wilde favoriet, zoals een tijger of zebra. En, wat is nu exclusiever en origineler dan je eigen dier of persoonlijke favoriet?

 

HOOGSTE KWALITEIT

Hieronder vertel ik je graag wat alle mogelijk zijn. Je werken worden hierbij gecreëerd met de hoogste kwaliteit aquarelverf: dit betekent dat de zuivere pigmenten, door hun hoge lichtechtheid, hun originele tint wel 75-100 jaar behouden: een werk in opdracht gaat dus letterlijk een leven lang mee. Ook wordt het schilderij alleen met synthetische kwasten geschilderd: dit betekent dat het hele schilderproces volledig diervriendelijk is.

 

Wil je graag een echt persoonlijk werk, zoals je eigen hond, paard of favoriete diersoort? Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn. Of, neem alvast een kijkje hieronder. Weet je al wat je graag geschilderd wil hebben?

Stuur vrijblijvend een mailtje naar dominique.laurine.art@gmail.com

Vanuit hier help ik je graag en zo snel mogelijk verder! :)


 

En, wist je al dat je als trouwe Instagram-volger korting krijgt?
 

1. MINI ORIGINELEN

KLEIN, MAAR FIJN

Een illustratie is hier het ‘kleine broertje’ van de grotere originelen. Het zijn speels-realistische schilderwerken op kleine formaten en ideaal wanneer je op subtiele wijze je eigen of favoriete dier op een unieke manier wilt vereeuwigen. Denk aan je eigen hond, paard of kat of juist je favoriete tuinvogel. Ook leent deze optie zich goed voor een geschenk of  twee-/drieluik. 

PRIJZEN 2022

24×32 cm  |  €150

30×30 cm  |  €180

30×40 cm  |  €220


* Inclusief passe-partout
* Max. 1 dier op papier

 

20220219_105401_edited_edited.jpg

2. MIDDELGROTE ORIGINELEN

SUBTIEL OPVALLEND

Niet zo groot als de statement pieces, maar wel groot genoeg om op te vallen: de middelgrote formaten zijn ideaal om op subtiele wijze toch indruk te maken. Een portret van je eigen hond of paard? Of, je favoriete dier?

De middelgrote portretten zijn groot genoeg om je dier realistisch weer te geven zonder teveel aan detail te verliezen. Je kunt hierbij kiezen voor een full-body schilderij, maar ook -voor meer realistische details- een hoofdportret.

PRIJZEN 2022
36×48 cm |  €350

42×56 cm |  €500

 

2 dieren = +20%


* Inclusief passe-partout

IMG_9918-2_edited_edited.jpg

3. GROTE ORIGINELEN

KAAPSE GIRAFFE.jpg

STATEMENT PIECE

De statement pieces zijn, door hun grote formaat, het meest exclusief onder de waterverfschilderijen. Door de grote afmetingen weten ze direct op te vallen, zeker in combinatie met dieren die van nature al echte eyecatchers zijn.

 

Zo kun je denken aan je eigen dier, zoals een paard of misschien wel je ultieme favoriet, zoals een stier, zebra of tijger, geschilderd op minimalistisch-realistische wijze. Wat je kiest maakt in feite ook niet uit, want dat het opvalt, dat is gegarandeerd…

PRIJZEN 2022

56×76 cm

75×105 cm


* Deze prijzen zijn op aanvraag
* Bovengenoemd zijn papierformaten
*Tot 3 dieren mogelijk

 

1. METEEN BESTELLEN? OF, MEER INFO?

Wil je graag je eigen of favoriete dier laten vereeuwigen op papier als uniek geschenk aan jezelf of een ander? Of, zou je graag meer informatie willen / heb je een vraag? Stuur een mailtje naar:
 

dominique.laurine.art@gmail.com

 

Vanuit hier help ik je graag en snel verder!

2. MAAK JE KEUZE HIER

Dankjewel en super dat je inmiddels een keuze gemaakt hebt. Wanneer je via e-mail een kunstwerk in opdracht aangevraagd hebt, kun je hier je bestelling snel en veilig afronden. (Dit geldt voor de kleinere illustraties en middelgrote originelen) Betaal op je eigen gewenste manier bij het afrondproces. Heb je een vraag? Geen probleem: ik help je graag verder via de mail :)

HANDIG OM TE WETEN

Hoogste kwaliteit materialen

Ieder werk, zowel de illustraties als schilderijen, worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen, zoals het papier van Winsor & Newton, Arches & Fabriano, maar ook verfmerken als Rembrandt, Daniel Smith en Old Holland. Deze kwaliteitsmerken staan bekend om excellente lichtechtheid, wat betekent dat de kleuren wel 75-100 jaar hun heldere tinten behouden (uiteraard onder de juiste omstandigheden, zoals niet direct in zonlicht). Daarbij wordt ieder werk enkel geschilderd met synthetische kwasten: geen dierenhaar wordt gebruikt, wat het proces dan ook vegan maakt. En, van ieder verkocht werk wordt ook een deeltje aan dierendoelen gedoneerd: zo steunen we samen de dieren en de natuur!

Schilderproces  &  levering

Het schilderen van dieren in opdracht duurt veelal enkele weken, afhankelijk van de drukte en de grootte van het werk. Uiteraard word je van begin tot eind van het proces op de hoogte gehouden. Het werk wordt inclusief een certificaat van authenticiteit geleverd en -indien gewenst- voorzien van een passe-partout (dit laatste geldt tot en met het formaat 56×76 cm). De passe-partouts hebben standaard formaten, wat het gemakkelijk maakt er een passende lijst voor te vinden. Schilderijen en illustraties worden namelijk niet met lijst en glas geleverd vanwege de hoge kans op breekbaarheid tijdens transport, evenals de mogelijkheid om naar eigen smaak een passende lijst uit te zoeken. Wel wordt ieder werk -naar waarde- verzekerd en aangetekend verzonden.

De échte waarde van kunst

Wanneer je in een kunstwerk investeert, investeer je niet in een werk dat binnen een aantal dagen gemaakt is. Je krijgt jaren van toewijding, ervaring en oefeningen, jaren van frustratie en euforische momenten als je eín-de-lijk die ene techniek onder de knie hebt en daarmee hét resultaat behaald waar je lang voor geoefend hebt, zeker omdat waterverf de moeilijkste verfsoort is om meesterlijk onder de knie te krijgen. Dát is de echte tijd en waarde rond het maken van een kunstwerk, niet de hoeveelheid werkuren. Je krijgt letterlijk een stukje 'ziel' van de kunstenaar, speciaal met liefde jou als liefhebber gemaakt...

bottom of page