IMG_7518-removebg (2)_edited.png

IN OPDRACHT

Wil je graag een echt persoonlijk werk, zoals je eigen hond, paard of favoriete diersoort? Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn. Of, neem alvast een kijkje hieronder. Weet je al wat je graag geschilderd wil hebben?

Stuur vrijblijvend een mailtje naar dominique.laurine.art@gmail.com

Vanuit hier help ik je graag en zo snel mogelijk verder! :)


 

En, wist je al dat je als trouwe Instagram-volger korting krijgt?
 

1. MINI ORIGINELEN

KLEIN, MAAR FIJN

Een illustratie is hier het ‘kleine broertje’ van de grotere originelen. Het zijn speels-realistische schilderwerken op kleine formaten en ideaal wanneer je op subtiele wijze je eigen of favoriete dier op een unieke manier wilt vereeuwigen. Denk aan je eigen hond, paard of kat of juist je favoriete tuinvogel. Ook leent deze optie zich goed voor een geschenk of  twee-/drieluik. 

PRIJZEN 2022

24×32 cm  |  €150

30×30 cm  |  €180

30×40 cm  |  €220


* Inclusief passe-partout
* Max. 1 dier op papier

 

20220219_105401_edited_edited.jpg

2. MIDDELGROTE ORIGINELEN

SUBTIEL OPVALLEND

Niet zo groot als de statement pieces, maar wel groot genoeg om op te vallen: de middelgrote formaten zijn ideaal om op subtiele wijze toch indruk te maken. Een portret van je eigen hond of paard? Of, je favoriete dier?

De middelgrote portretten zijn groot genoeg om je dier realistisch weer te geven zonder teveel aan detail te verliezen. Je kunt hierbij kiezen voor een full-body schilderij, maar ook -voor meer realistische details- een hoofdportret.

PRIJZEN 2022
36×48 cm |  €350

42×56 cm |  €500

 

2 dieren = +20%


* Inclusief passe-partout

IMG_9918-2_edited_edited.jpg

3. GROTE ORIGINELEN

KAAPSE GIRAFFE.jpg

STATEMENT PIECE

De statement pieces zijn, door hun grote formaat, het meest exclusief onder de waterverfschilderijen. Door de grote afmetingen weten ze direct op te vallen, zeker in combinatie met dieren die van nature al echte eyecatchers zijn.

 

Zo kun je denken aan je eigen dier, zoals een paard of misschien wel je ultieme favoriet, zoals een stier, zebra of tijger, geschilderd op minimalistisch-realistische wijze. Wat je kiest maakt in feite ook niet uit, want dat het opvalt, dat is gegarandeerd…

PRIJZEN 2022

56×76 cm

75×105 cm


* Deze prijzen zijn op aanvraag
* Bovengenoemd zijn papierformaten
*Tot 3 dieren mogelijk

 

1. METEEN BESTELLEN? OF, MEER INFO?

Wil je graag je eigen of favoriete dier laten vereeuwigen op papier als uniek geschenk aan jezelf of een ander? Of, zou je graag meer informatie willen / heb je een vraag? Stuur een mailtje naar:
 

dominique.laurine.art@gmail.com

 

Vanuit hier help ik je graag en snel verder!

2. MAAK JE KEUZE HIER

Dankjewel en super dat je inmiddels een keuze gemaakt hebt. Wanneer je via e-mail een kunstwerk in opdracht aangevraagd hebt, kun je hier je bestelling snel en veilig afronden. (Dit geldt voor de kleinere illustraties en middelgrote originelen) Betaal op je eigen gewenste manier bij het afrondproces. Heb je een vraag? Geen probleem: ik help je graag verder via de mail :)