Limited editions

GICLÉE PRINTS DIEREN

Van landelijk en klassiek tot Oriëntaals en exotisch: in deze categorie vind je allerlei dieren, uitgebracht als giclée prints. Giclée prints zijn de meest hoogwaardige reproducties van originele schilderijen, gedrukt op het fine art papier van het Duitse Hahnemühle; dit geeft je dan ook het gevoel van een origineel. Iedere giclée print wordt persoonlijk genummerd en gesigneerd.

COLLECTIES

'Als je echt van de natuur houdt, vind je schoonheid overal' - Vincent van Gogh

IMG_9858-2-removebg_edited.png

PAARDEN

Luxe sportpaarden, Oriëntaalse rassen en klassieke baroktypen: paarden komen in allerlei soorten voor. En, of je nu van volledig egaal, verschillende kleuren of zelfs gevlekt houdt: voor elke wens, van rustiek tot artistiek, valt een perfecte match te vinden. Past dit edele dier goed bij jou? Vind hier je favoriete paard op giclée prints.
 

Binnenkort

BOSDIEREN

Herten, hazen, vossen en fazanten: in deze landelijke collectie vind je de klassieke dieren van het bos. Niet zonder reden zijn deze dieren in kunstvorm al eeuwenlang de grote favorieten in statige landhuizen, voornamelijk door hun chique voorkomen en warme aardetinten. Houd je van een klassiek-chique uitstraling? Ontdek hier je favoriete bosdieren op giclée prints.

REEHERT.jpg
HEREFORD1.jpg

BOERDERIJ
DIEREN

Runderen, schapen, geiten en zelfs de kleinste muizen: in deze collectie vind je de bekende boerderijdieren, variërend van oeroude rassen tot flamboyante verschijningen. Wil je graag het knusse, idyllische gevoel van het platteland in huis halen? Dan zullen deze schepsels je daar graag bij helpen! Houd je van een (modern)-landelijke en rustieke uitstraling? Ontdek hier je favoriete boerderijdieren op giclée prints.

AFRIKAANSE
DIEREN

Giraffen, zebra’s, olifanten, leeuwen en buffels: Afrika bezit haast de mooiste variatie aan wilde dieren. Van gestreepte tot gevlekte vachten: Afrikaanse dieren zijn dé ultieme kunstwerkjes van Moeder Natuur. En, door hun neutrale tinten passen ze haast in elk type interieur. Houd je van een opvallende en exotische uitstraling, vormgegeven op een klassieke manier? Ontdek hier tijdens je digitale safari de giclée prints van Afrikaanse dieren.

BURCHELLS ZEBRA.jpg
ROODBORST.png

TUINDIEREN
& VOGELS

Speurende eekhoorns, het waterleven van de vijver en muizen die de moestuin verkennen. Of, wat te denken van insecten als bijen en vlinders? In deze collectie vind je allerlei tuindieren, aangevuld met allerlei soorten vogels, variërend van bekende tuinvogels als de merel, roodborst en pimpelmees tot weidevogels als de kievit en grutto. Houd je van het groene leven? Ontdek hier je favorieten tuindieren en vogels op giclée prints.

Binnenkort

ZEEDIEREN & STRANDVOGELS
 

Krabben, meeuwen, kreeften, schelpen en vissen als de zalm, haring en makreel: het zijn dé bewoners van de zee en het kustgebied. En, met dit strandgevoel denk je al gauw aan de zon. Deze collectie bestaat uit zomerse kleuren, van lichtblauw tot vermiljoenrood, waardoor je een waar Cote d’Azur gevoel krijgt. Of, direct aan de Hollandse kust zit. Houd je van een nautische stijl? Ontdek hier je favoriete zeedieren op giclée prints.

Binnenkort
GAMBA.png
WHITE TIGER.jpg

EXOTISCHE
DIEREN

De tijger, flamingo, panda en tropische vogels: al deze bekende dieren doen je gelijk denken aan exotische en tropische sferen. In deze collectie vind je dieren afkomstig uit gebieden als Azië, Australië, Amerika en de Cariben die vooral bekend staan om hun bijzondere vachtpatronen of juist felle kleuren. Wil je jouw interieur graag een exotische en of tropische touch geven? Ontdek hier je favoriete, exotische dieren op giclée prints.