ORIGINELEN

Wil je geen reproductie, maar een echt origineel werk? Dat kan natuurlijk ook! In deze collectie van Dominique Laurine vind je dé originele schilderwerken met thema's als paarden, huis- & boerderijdieren, exotische soorten en bosdieren. Ga je graag voor een origineel? Je vindt ze direct in de onderstaande categorieën.

Ga naar je favoriete collectie met één klik op het dier

PAARDEN

PAARDEN

ANDERE DIEREN

HUIS- & BOERDERIJDIEREN

BOSDIEREN

EXOTISCHE DIEREN

BRUINE ARABIER22_edited.jpg

ORIGINELEN

HOOGSTE KWALITEIT MATERIALEN

Alle werken worden op een volledig vegan wijze geproduceerd, dus geen kwasten van dierenhaar, en geschilderd met de hoogste kwaliteit waterverf & op luxe papier met bekende merken als Daniel Smith, Old Holland en Winsor & Newton.

Deze merken staan bekend om hun hoge lichtechtheid: hierdoor blijven de kleuren decennialang, zelfs meer dan 75 jaar, hun krachtige, originele tinten behouden.

 CERTIFICAAT VAN AUTHENTICITEIT

De originelen worden gesigneerd met DEAU by Dominique Laurine: DEAU staat hierbij voor alle originele werken om zo het onderscheid met reproducties te maken, eveneens voorzien van een Certificaat van Authenticiteit.

 

 

PERSOONLIJK WERK

Je eigen paard, hond of ander huisdier aan de muur: persoonlijker én unieker wordt het niet!

Klinkt dit jou ook fantastisch in de oren? Deze -tot nu toe- fantasie kan namelijk werkelijkheid worden, want ik kan je hierbij helpen!

Wil je graag een persoonlijk kunstwerk op aanvraag en/of wil je hier vrijblijvend alvast wat meer over weten? 

 

Stuur me een mailtje naar dominique.laurine.prints@gmail.com

Ik geef je zo snel mogelijk een respons :)

Of, bekijk alvast meer op deze pagina

ORLOV TROTTER1_edited.jpg