thumbnail_IMG_20210507_154746_243_edited

TEXTIEL

Een bank zonder kussens of een kersttafel zonder tafelkleed... Oké, in praktische zin kan het. Maar, of dat nu écht gezellig is..?

Her en der aankleding is niet alleen gezellig, het versterkt ook -op subtiele wijze- de stijl van je interieur. Bij Dominique Laurine doen deze sierkussens het werk voor je. Enkel het dier is namelijk al voldoende, zoals een hert voor een landelijke stijl of een tropisch schepsel voor een moderne look. Maar hé, combineren kan natuurlijk ook. Door de tijdloze uitstraling en natuurlijke vormgeving passen ze bij elk type interieur; makkelijker kan het niet!
 

Duurzame productie

Het textiel wordt vervaardigd van polyester of duurzaam katoen, vallend onder BCI, het Better Cotton Initiative. Zo zijn er niet alleen producten voor binnen, maar ook items die voor buiten geschikt zijn. Denk aan tuinkussens met paarden- of vogelprints voor een loungeset, items met zeedieren voor een sloep of juist tafelkleden met hertjes rond de Kersttijd: opties genoeg dus! En, welk thema wordt jouw favoriet?

COLLECTIES

Ga naar je favoriete thema met één klik op het dier

VOGELS

DELFTS BLAUW

ZEEDIEREN

EXOTISCHE DIEREN


 

BOSDIEREN
Binnenkort!