thumbnail_20210513_112118_edited.jpg

EIGEN DIER

Je eigen dier is al speciaal, want deze levende knuffel is je beste vriend. Maar, je beste, pluizige kornuit ook nog eens vereeuwigen op een product? Dat is een extra bekroning op de vriendschap!

Want, hoe leuk is dat, je eigen dieren op hoogwaardige sierkussens voor binnen op de bank of voor de warme dagen buiten? Of, wat te denken van je eigen paard, zijn of haar snuit levensgroot op een dibond muurcirkel of als klassiek schilderij? Maar, je favoriete dier mag natuurlijk ook. Jij hebt de touwtjes in handen.

EEN UNIEK PRODUCT

Een persoonlijk kunstwerk (alleen dieren) wordt speciaal voor jou ontworpen: de investering ligt hiervoor hoger dan voor eenzelfde product uit de algemene collecties. Maar, je krijgt hier wèl een geheel exclusief en origineel product voor terug. Uiteraard wordt een eigen dier nooit voor reproductie gebruikt: dit blijft een uniek product, alleen voor jou! En, je ontvangt een certificaat van authenticiteit als bewijs van een volledig origineel product.

Klinkt deze optie helemaal als iets waar jij als een zingende tuinvogel blij van wordt? Stuur me een mailtje en ik vertel je graag wat alle mogelijkheden zijn. 

Tot in mijn postvak!