Update Augustus: Wat ga je zien?Lieve allemaal en vooral jij als lezer, door veel activiteiten wil het er wel eens bij inschieten om een nieuwe blog op digitaal papier te krijgen. En, dan ook nog eens een blog die enige vreugde opwekt… Excuus, excuus! Daarom voor nu een kleine update...Augustus: Wat gaat er vanaf nu komen?


Zoals je misschien al in eerdere updates hebt gelezen, gaat mijn nieuwe concept voornamelijk over ‘the countryside’. Dit betekent dat je, naast paarden, voornamelijk bos- en boerderijdieren zult zien. Maar, ook daar moet ik even een goede verdeling in maken voor de aankomende tijd, want al gauw krijg je met ‘te veel’ te maken. Te veel keuzes en dus ook lichtelijke stressmomenten op het waar-begin-je-front.


De aankomende periode tot en met december behoren niet alleen paarden, maar ook bosdieren van zowel Europese als Noord-Amerikaanse origine tot de prioriteit. Met langzaam de herfst en winter op komst, zijn bosdieren altijd grote favorieten, dus de timing werkt op dat front goed mee!


En, de boerderijdieren? Deze zullen zeker aan bod komen, maar, om de planning overzichtelijk te houden, wel pas na december: een goed begin van 2022 dus! Niets wordt dus overgeslagen, maar daardoor kan het wel zo zijn dat sommige diersoorten wat langer op zich laten wachten...