Vernieuwd concept: Countryside-Chic!Om optimaal te groeien, moet je beslissingen nemen. Beslissingen die niet altijd even leuk zijn, maar daarentegen wel essentieel. Je raadt het dus al: voor mij geen uitzondering. Al een tijdje heb ik het gevoel dat wat ik doe net te breed is. Daarbij zorgt dit ook voor onrust, want met een breed scala aan mogelijkheden is het ook lastig om iets te kiezen. En, wat iedereen aanspreekt. Het aanbod moet dus specifieker. Maar, hoe gaat dat in mijn geval eruit zien?Omdat de werkelijkheid soms tegenvalt


Toen ik begon met schilderen, wilde ik het liefst zoveel mogelijk maken. Van exotische dieren tot dichtbij huis, van grote paarden tot tropische vogels. Hoe ik daar nu naar kijk? Ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb.


Niet alleen ben ik daardoor vaak uit mijn ‘comfort zone’ gestapt, ook leerde ik veel over mijn eigen interesses. Dieren waar ik van te voren super enthousiast over was, bleken tijdens het schilderproces toch niet zo spannend als gedacht met eveneens het pijnlijke resultaat dat -wanneer het klaar was- het eerder teleurstellend voelde.


Niet dat het technisch niet zou kloppen, daar lette ik immers wel op, maar dat je gewoon die ‘connectie’ niet voelt. Dat je beseft dat sommige dromen beter dromen kunnen blijven; dat de werkelijkheid soms pijnlijk tegenvalt. 'Dromen zijn bedrog', het bestaat niet voor niets...Terug naar toen