top of page

Lentevogels voor een nieuw seizoen!

Het is een klein tijdje geleden, maar zeker niet minder in de planning: een nieuwe blog! Wat vond er plaats de afgelopen weken? Bij een nieuw seizoen, in dit geval de lente, horen passende collecties. Lees hier meer over wat recent erbij gekomen is, en -net zo leuk-, wat er nog komen gaat...Nieuw! Producten met tuin- en bosvogels


De afgelopen weken heb ik met volle overgave (toegegeven: 'Waarom doe ik mezelf dit aan?' zat er soms eventjes bij na een lange werkdag ;)) aan een nieuwe collectie gezeten: de tuin- en bosvogels van Europa, samengevat onder 'Vogels Europa' (ja, aan originaliteit in namen weet het mij niet te ontbreken!)


Dat het al vroeg in het jaar zonnig en warm werd in dit kleine landje aan zee was ook de vele tuin- en bosvogels niet ontgaan, want al vroeg hoorde ik de eerste concerten (deze mogen dus wél doorgaan in coronatijd) plaatsvinden. Wat past dan ook beter bij de lente dan al deze gevleugelde vrinden? Niets vind ik dan ook zo leuk om heel vroeg wakker te worden en al die talloze vogelgeluiden te horen...


Om de koe maar direct bij de hoorns te vatten, heb ik de laatste weken een flink aantal Europese vogels geproduceerd. Deze worden niet alleen gebruikt voor dibondcirkels en ingelijste gicleeprints, maar ook voor textiel!Groene spechtVogels op binnen- en buitentextiel


Pimpelmezen, roodborsten, merels en zelfs spechten: vooral landelijke tuinen worden het gehele jaar door, maar vooral ook in de lente, sterk bezocht door allerlei vleugelvrienden. Hoe gezellig om deze schepseltjes dan letterlijk dichtbij te hebben?


Nou, dat kan! De vogels van afgelopen weken zijn nu uitgebracht op o.a. sierkussens en een tafelkleed. Dit zorgt dan ook voor extra kleur in je huis en tuin! En, doordat de namen van de soorten erbij geschreven staan, kun je niet alleen snel ontdekken wie jouw tuin bezoekt, maar is het eveneens (vooral voor kinderen) ook nog eens educatief...Wat komt er nog meer?


Wat je nog meer naast vogels mag verwachten? In ieder geval diersoorten of thema's die bijdragen aan het lente- en zomergevoel! Tuindieren als de eekhoorn en goudvis, maar ook juist exotische wezens als tropische vogels en Afrikaanse soorten.


Ben je meer van het klassieke thema? Geen probleem! Ook (polo)paardjes en boerderijdieren staan op het programma. Maar, dat betekent ook: tijd om aan deze blog een eindje te breien, want de productie moet door... ;)

bottom of page