Eigen dier als print & kunstwerk? Vanaf nú kan het!

Joehoeee, ik kan nu eindelijk een yes-yes-yes mededeling doen! Even geen blog met educatieve inslag, maar een update waar ik zelf heel enthousiast over ben. In het begin was deze optie er nog niet, want het bouwen van een stabiele basis had mijn prioriteit. Hoe meer ik daar als taken aan toe zou voegen, hoe chaotischer het zou worden. En, ja, chaos is nu eenmaal niet zo heel handig. Maar, als de ene taak klaar is, kun je weer verder kijken! En, dat is precies wat ik nu ga doen…

Je eigen dier als print & kunstwerk


Je eigen dier als kunstwerk is op zich niet heel nieuw, want dat bieden meerdere kunstenaars aan. Maar, ik ga je iets aanbieden dat je bij anderen niet krijgt. En, dat is ook waarom ik er zelf enthousiast over ben. Waarom? Ik leg het je uit!


Om te beginnen: Hoe bijzonder is het om je eigen dier aan de muur te hebben hangen? Je kunt bij mij namelijk niet alleen voor de traditionele optie kiezen, zoals een ingelijst schilderwerk. Wil je écht iets speciaals? Wat anderen niet hebben? Dat kun je vanaf nu óók bij mij laten doen...Maak een statement


Bij mij kun je vanaf nu ook je eigen dier op dibond laten drukken. Wil je namelijk een statement piece in je woonkamer? Denk dan eens aan je eigen paard, hond of favoriete dier op een grote dibond muurcirkel, zoals een diameter van 120 cm. (Rechthoekig/vierkant kan ook, jij beslist!) Hoe leuk is dat, dat je je eigen paard zo in de woonkamer laat koekeloeren?


Het exclusieve en hoogwaardige Dibond is hedendaags namelijk één van de meest moderne en populaire kunstvormen. En, het is weer eens iets heel anders dan een traditioneel schilderij...Of, een subtiele touch!


Maar, het nieuwe aanbod houdt nog niet op. Want, een klassiek schilderij of dibond werk is niet het enige. Heb je al genoeg decoratie aan de wand, maar wil je een subtiele, persoonlijke touch toevoegen? Dan is ook dat mogelijk! Bij mijn nieuwe concept kun je namelijk ook je eigen -door mij geschilderde- dier, zoals je hond, op een hoogwaardig sierkussen laten drukken. Mocht je hond normaliter niet op de bank zitten, dan is dat met deze ‘omweg’ wel mogelijk ;)


In plaats van standaard kussens van meubelzaken, kan het dus ook jouw eigen dier zijn! Veel beter, niet waar? Je kunt hierbij kiezen voor kussens binnen, maar ook voor buiten op de loungeset. Persoonlijker wordt het niet ;)Exclusief aanbod


Om deze optie exclusief te houden, ligt de investering voor een persoonlijk werk hoger dan voor een gelijk product uit de standaard collectie, omdat het speciaal ontworpen is en niet voor reproductiedoeleinden gebruikt wordt. Deze werken zijn daarom ook een stuk exclusiever. Daarbij krijg je een certificaat van authenticiteit: dit is een bewijs dat je met een origineel werk te maken hebt.


‘Als ik een persoonlijk werk bestel, kan ik mijn eigen dier dan zowel op een dibond schilderij als een sierkussen laten drukken?’ Ja, dat kan! Daarover kan ik je meer vertellen in een persoonlijke mail, mocht je hier graag meer over willen weten.Hoe aan te vragen?


Klinkt een persoonlijk werk op een dibond schilderij of een sierkussen helemaal als iets voor jou? Stuur me dan een mailtje (dominique.laurine.prints@gmail.com) waarin ik je alle mogelijkheden vertel en of voor geheel vrijblijvende informatie. Wil je écht iets exclusiefs? Dan zie ik je bericht graag voorbijkomen!Toedeloe!


#eigendiergeschilderd #eigendieropschilderij #hondopschilderij #hondlatenschilderen #eigenpaardschilderij #paardenkunst #paardenschilderij #eigendieropkussen #eigendierdibondschilderij #dibondschilderij #dibondschilderijdier #dibond #dibondmuurcirkel #dominiquelaurine #exclusievekunst #dutchdesign #kunstinbrabant