Eigen dier als print & kunstwerk? Vanaf nú kan het!

Joehoeee, ik kan nu eindelijk een yes-yes-yes mededeling doen! Even geen blog met educatieve inslag, maar een update waar ik zelf heel enthousiast over ben. In het begin was deze optie er nog niet, want het bouwen van een stabiele basis had mijn prioriteit. Hoe meer ik daar als taken aan toe zou voegen, hoe chaotischer het zou worden. En, ja, chaos is nu eenmaal niet zo heel handig. Maar, als de ene taak klaar is, kun je weer verder kijken! En, dat is precies wat ik nu ga doen…

Je eigen dier als print & kunstwerk


Je eigen dier als kunstwerk is op zich niet heel nieuw, want dat bieden meerdere kunstenaars aan. Maar, ik ga je iets aanbieden dat je bij anderen niet krijgt. En, dat is ook waarom ik er zelf enthousiast over ben. Waarom? Ik leg het je uit!


Om te beginnen: Hoe bijzonder is het om je eigen dier aan de muur te hebben hangen? Je kunt bij mij namelijk niet alleen voor de traditionele optie kiezen, zoals een ingelijst schilderwerk. Wil je écht iets speciaals? Wat anderen niet hebben? Dat kun je vanaf nu óók bij mij laten doen...Maak een statement


Bij mij kun je vanaf nu ook je eigen dier op dibond laten drukken. Wil je namelijk een statement piece in je woonkamer? Denk dan eens aan je eigen paard, hond of favoriete dier op een grote dibond muurcirkel, zoals een diameter van 120 cm. (Rechthoekig/vierkant kan ook, jij beslist!) Hoe leuk is dat, dat je je eigen paard zo in de woonkamer laat koekeloeren?


Het exclusieve en hoogwaardige Dibond is hedendaags namelijk één van de meest moderne en populaire kunstvormen. En, het is weer eens iets heel anders dan een traditioneel schilderij...