Countryside-Chic: Dít ga je zien!Het nieuwe concept, zoals ik in de vorige post introduceerde, wordt countryside-chic: dit is waar ik in de toekomst met Dominique Laurine mee verder zal gaan. Maar, wat houdt dit precies in en wat mag je verwachten?Waarom countryside-chic?


Lang verhaal kort: Na allerlei diersoorten geschilderd te hebben, werd het tijd om een bepaalde richting te kiezen om verder te kunnen groeien. Waar ik vroeger met paarden en boerderijdieren begon, ging ik -met de jaren die verstreken- ook steeds meer buiten de Europese landgrenzen kijken: vooral Afrikaanse dieren trokken hierbij mijn aandacht.


Maar, om echt te kunnen groeien, is het schilderen van ‘alle dieren’ geen doen: het zorgt voor chaos omdat je simpelweg té veel keuze hebt en daardoor niet echt één bepaalde weg kunt volgen. Keuzes maken is dus essentieel.


En, de keuze is gemaakt! Dat is countryside-chic. Aangezien ik dicht bij de natuur woon en zelf met zowel de honden als paarden vaak naar het bos ging, merkte ik dat dit thema toch het meest bij mij past. Ik ben er eigenlijk zó mee vergroeid dat je haast zou kunnen stellen dat het