top of page

Originele schilderijen dieren

Eigentijds, maar ook tijdloos. Opvallend, maar subtiel. En, volledig gericht op de natuurgetrouwe look van dieren: precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Mijn originele schilderijen van dieren zijn gebaseerd op paarden, zebra's en katachtigen die van nature al echte eyecatchers vormen. Strepen en vlekken strak geplaatst of juist als een omgevallen verfpot: imperfect en daarom juist perfect. Als het afwijkt van de rest, dan is mijn interesse al snel gewekt. Heeft een dier aparte tekeningen of kleuren? Juist die moet ik hebben. Ik vind het leuk dat je anders bent.
 

BESTE MATERIALEN & DIERVRIENDELIJK

Mijn originele schilderijen worden enkel met de beste materialen vervaardigd. Dit betekent kleuren met de hoogste graad van lichtechtheid, zoals het behouden van hun originele kleur tot wel 75-100 jaar. Ook bevatten enkele werden 100% echt bladgoud (23.75 karaat). Alle schilderijen worden uitsluitend met synthetische kwasten gemaakt: geen enkele dierenhaar wordt gebruikt; dit maakt mijn schilderproces volledig diervriendelijk.

Om de exclusiviteit van alle originele schilderijen zoveel mogelijk te waarborgen, zijn alle prijzen op aanvraag.

 

Heeft een werk je interesse gewerkt? Of, zoek je een gelimiteerde reproductie? Stuur me geheel vrijblijvend een bericht voor meer informatie. Je digitale kop koffie of thee staat in ieder geval al klaar! :)

bottom of page