ORIGINELEN

Afbeelding (173).jpg

Wil je graag een authentiek, origineel dierenschilderij? En, houd je ook van rustige aardetinten in een serene sfeer? Dan zit je hier goed! In deze categorie vind je namelijk originele kunstwerken van dieren, zoals paarden & wildlife, geschilderd met aquarelverf in een speels-realistische stijl.

 


HOOGSTE KWALITEIT MATERIALEN 

Alle werken zijn geschilderd met de hoogste kwaliteit materialen, te denken aan merken als Daniel Smith, Winsor & Newton, Rembrandt, Sennelier en Fabriano. Door de hoge lichtechtheid gaan de heldere kleuren wel 75-100 jaar mee; een origineel dierenschilderij van Dominique Laurine gaat dus letterlijk een leven lang mee! Daarnaast worden de werken uitsluitend met synthetische kwasten vervaardigd, wat het schilderproces ook nog eens diervriendelijk maakt! En, wist je dat je ook je eigen dier kunt laten portretteren


 

HOOGWAARDIGE REPRODUCTIES 

Heeft je favoriete origineel al een nieuw thuis gevonden of is deze net iets boven budget? Speur dan ook zeker even in de print shop, want de meeste originelen zijn ook in gelimiteerde oplage als hoogwaardige reproducties verkrijgbaar: deze zijn gedrukt op het hoogwaardige papier van Hahnemühle en geven je daardoor het gevoel van een origineel schilderij.

COLLECTIES

Klik op de rode knop om naar de collectie te gaan :)

thumbnail_Scan_20200401 (4).jpg
Scan_20200422.jpg

Sinds september 2021 ben ik bezig met een nieuwe stijl te ontwikkelen die ik hoop zo snel mogelijk uit te kunnen brengen. Originelen en prints zullen zo snel mogelijk verkrijgbaar zijn!

Verwacht: oktober-november