THRUSH  &  NIGHTINGALE

Scan_20210803-removebg-preview.png

Natuurgetrouwe dierenillustraties voor een landelijke touch

Ga je het liefst voor een natuurlijke look in huis, zoals rechttoe rechtaan decoratie, vormgegeven met veelal aardetinten? Thrush & Nightingale is een speciaal ontworpen lijn van Dominique Laurine waar de natuurlijke look voorop staat, maar er eveneens ruimte bestaat voor een artistieke touch. Je vindt hier natuurgetrouw geschilderde dieren, variërend van klassieke bosdieren, paarden en honden tot Afrikaanse exoten. Door de neutrale look vallen de producten met allerlei stijlen te combineren. En, wist je dat je zelfs je eigen geschilderde (huis)dier op een interieur product kunt krijgen?

thumbnail_IMG_20210507_154746_243.jpg

TEXTIEL

Een bank zonder kussens of een kersttafel zonder tafelkleed...
Oké, in praktische zin kan het. Maar, of dat nu écht gezellig is..?

Her en der aankleding is niet alleen gezellig, het versterkt ook -op subtiele wijze- de stijl van je interieur. Bij Dominique Laurine doen deze sierkussens het werk voor je. Enkel het dier is namelijk al voldoende, zoals een hert voor een landelijke stijl of een exotisch schepsel voor een moderne look. Maar hé, combineren kan natuurlijk ook. Door de tijdloze uitstraling en natuurlijke vormgeving passen ze bij elk type interieur; makkelijker kan het niet!

GICLÉE PRINTS

Het gevoel van een origineel

Houd je van een natuurlijke look en zoek je een subtiele print die daarbij past, zoals een hertje, bosvogel of paard? Dan is giclée iets voor jou! Een print van giclée is één van de meest hoogwaardige reproductievormen, gedrukt op het Duitse merk Hahnemühle, de 'Bentley' onder de papiersoorten. Het oppervlak heeft dan ook exact dezelfde structuur en uitstaling van een origineel schilderij, geschikt voor aan de muur of als subtiele decoratie op een kastje. Iedere giclée print wordt door Dominique Laurine persoonlijk gesigneerd en genummerd.

IMG_20210512_104809_744_edited.jpg

THRUSH  &  NIGHTINGALE

Thrush & Nightingale is een speciaal ontworpen lijn die -naast de figuratieve originelen- zich focust op countryside-chic. Naast het schilderen van meer artistieke, figuratieve originelen heb ik altijd een liefde gehad voor het illustreren van dieren in hun natuurgetrouwe vorm. Deze landelijke collectie is hierbij een ode aan de omgeving waar ik al sinds 1992 in opgegroeid ben, want al vroeg was ik met onze toenmalige Golden Retrievers of te paard in het bos, ook wel de Oisterwijkse Bossen & Vennen, te vinden. Nog altijd duik ik het liefst direct achter mijn tekentafel wanneer ik in het bos weer een hertje of roffelende specht heb gespot of 's avond het ge-oehoe van een uil hoor. Het is mijn liefde voor de natuur, uitgebracht in landelijke interieurproducten.

OF, JE EIGEN DIER?

 

Je hond op de bank is niet altijd even handig met veel hondenharen... Of, even gezellig je paard in de huiskamer. Maar, ik heb de oplossing voor je! Bij Dominique Laurine kun je namelijk je eigen huisdier laten schilderen voor originele, decoratieve interieurproducten, zoals je eigen hond op een sierkussen of bijvoorbeeld je paard op een dibond schilderij, zoals een moderne muurcirkel.

 

Niet alleen bijzonder voor jezelf, maar ook als persoonlijk cadeau voor een ander! Klinkt dit als vogelzang in je oren? Kijk dan snel verder voor meer informatie. Je mag me uiteraard ook -vrijblijvend- een berichtje sturen!

thumbnail_IMG_20210112_105121_488_edited_edited_edited_edited_edited.jpg