top of page

HELP JE
DE DIEREN MEE?

Talloze diersoorten worden hedendaags met uitsterven bedreigd: zo wordt er veelvoudig op hen gejaagd als 'trofee' (alleen al het feit dat je een onschuldig, vermoord wezen als een trofee beschouwd, roept bij mij een grote walging op) of wordt hun leefgebied ernstig geruïneerd, zoals het Amazoneregenwoud als gevolg van o.a. de vleesindustrie.

 

Voornamelijk menselijke acties ruïneren deze mooie planeet, zoals het kappen van 'de longen van de aarde' met betrekking tot de sojateelt: één van de hoofdingrediënten voor goedkoop veevoer. Om over de vele bosbranden, als gevolg door de klimaatverandering door grotendeels menselijke acties, niet eens te spreken... Of, wat te denken van de hevige en uiterst dodelijke hoeveelheid plastic in de oceaan?

 

Als iets mij als dierenfanaat pijn doet, dan is het wel deze continue aanslag op onschuldige wezens. Want, velen zijn tegen dierenmishandeling, totdat de maaltijd 's avonds op tafel verschijnt. Velen zijn tegen dierenmishandeling, maar het moet hun eigen wensen of koopgedrag niet in de weg zitten...

 

Dieren verdienen een betere wereld, niet de wereld die de mens voor hen bepaalt. Maar, samen kunnen we helpen en het verschil maken! Lees hieronder hoe jij, middels je aankoop, de dieren én de natuur helpt. Namens de dieren, hartelijk bedankt dat je aan ons denkt!

Diervriendelijk geproduceerd

De originele versie van jouw favoriete print is op een diervriendelijke wijze geproduceerd. Dit betekent dat tijdens het proces enkel met synthetische materialen is gewerkt: kwasten bestaande uit dierenhaar zullen nooit gebruikt worden. Ook wordt zoveel mogelijk voor duurzame materialen gekozen, evenals -steeds meer opkomend- milieuvriendelijke verf, en papier gemaakt van niet-dierlijke materialen.

Jouw aankoop draagt bij aan...

Koop je een product van Dominique Laurine? Dan zullen de dieren je dankbaar zijn! Bij ieder verkocht product wordt namelijk een deel aan diverse natuur- en dierenorganisaties gedoneerd. Zo heb je niet alleen een nieuw product voor je interieur, ook draag je bij, met diezelfde klik op de aankoopknop, op een betere wereld. Samen kunnen we het verschil maken!

Meer weten of diervriendelijke tips?

Wil je graag meer weten over dieren, zoals educatieve achtergrondverhalen, of lezen hoe je de natuur zo effectief mogelijk, en op een diervriendelijke manier, kunt helpen? In mijn blogs vertel ik je alles over dier & natuur en hoe jij, met en of zonder aankoop bij Dominique Laurine, een bijdrage kunt leveren aan een gezondere planeet voor dier en natuur: iets wat meer dan ooit van groot belang is.

Klinkt dat goed? Je vindt het hier!

bottom of page