ORLOV TROTTER1.jpg

IN OPDRACHT

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een persoonlijk portret van je dier! Je eigen dier is al speciaal, want deze levende knuffel is je beste vriend. Maar, je beste, pluizige kornuit ook nog eens vereeuwigen op een product? Dat is een extra bekroning op de vriendschap! Maar, je favoriete dier, zoals een tijger of zebra? Dat mag natuurlijk ook. Jij hebt de touwtjes in handen!

 

Om je alvast te introduceren, heb ik hieronder enkele -handig-om-te-weten punten voor je belicht. Wil je graag vrijblijvend meer weten of sta je nu al te trappelen om een persoonlijk schilderij te laten maken? Stuur me een berichtje en ik antwoord je zo snel mogelijk! 

1. EEN PERSOONLIJK PORTRET: WAT SCHILDER JE?

Heel verrassend is dit antwoord misschien niet, maar als het om persoonlijke portretten gaat, schilder ik alleen dieren - dat is mijn specialisatie. In principe kan ieder dier geschilderd worden; uitzonderingen, zoals reptielachtigen, daargelaten :)

2. WAT IS HET MAXIMAAL AANTAL DIEREN OP ÉÉN SCHILDERIJ?

Op één werk kunnen 1-3 dieren geschilderd worden, als is meer dan één dier pas beschikbaar vanaf bepaalde formaten: op een te klein formaat gaat namelijk het 'effect verloren'. Formaten voor meer dan één dier kun je terugvinden in de prijslijst. De gepresenteerde prijzen zijn gebaseerd op één dier: een tweede dier is +2o procent en een derde dier is +40 procent :)

3. HOOGSTE KWALITEIT MATERIALEN

 

Jouw persoonlijke portret wordt met de hoogste kwaliteit materialen vervaardigd, te denken aan merken als Rembrandt, Daniel Smith, Winsor & Newton, Sennelier en Fabriano. Door de hoge lichtechtheid blijven de heldere kleuren wel 75-100 jaar hun kracht behouden onder de juiste omstandigheden, zoals geen direct contact met het zonlicht. Je persoonlijke schilderij kan dus letterlijk een leven lang -en lange tijden daarna- meegaan! :)

4. DIERVRIENDELIJK &

STEUN VOOR DE NATUUR

Alle kunstwerken worden uitsluitend met synthetische kwasten geschilderd aangezien ik, in tegenstelling tot veel andere kunstenaars, weiger met dierenhaar te schilderen. Jouw persoonlijke schilderij is dus volledig cruelty-free vervaardigd. En, wist je dat je met jouw investering in een persoonlijk portret ook de natuur helpt? Bij ieder verkocht werk wordt namelijk een deeltje van de winst gedoneerd om dieren te steunen. Zo heb je niet alleen een product, maar helpen we samen onze mooie planeet! :)

5. MET OF ZONDER LIJST?

 

In principe kunnen persoonlijke portretten ingelijst verzonden worden: de mogelijkheden hiervoor kan ik in een persoonlijk bericht vertellen. Hoewel ieder pakket zo zorgvuldig mogelijk verpakt wordt, blijft het verzenden van breekbaar glas altijd een risico - dit risico is altijd voor de koper. Wel kun je, als veilig alternatief, voor het onbreekbare, hoogwaardige en -net zo mooie- acrylglas kiezen. Standaard, los van een lijst, wordt ieder persoonlijk portret met een dubbele passe-partout geleverd. 

6. MIJN DIER OP EEN INTERIEURPRODUCT:

HOE GAAT DAT?

Wil je graag eens iets anders dan een traditioneel kunstwerk, zoals je eigen dier op een dibond schilderij of een sierkussen? Dat kan! Mag je hond normaal niet op de bank? Met een sierkussen kan het! Maar, als eyecatcher aan de muur, zoals een moderne muurcirkel, kan natuurlijk ook. Je dier wordt vervaardigd op papier en later op je gewenste product geprint. En, naast je gewenste product krijg je uiteraard ook het origineel meegeleverd. Niet alleen een mooi geschenk voor jezelf, ook leent het zich perfect als een uniek cadeau voor een ander! Meer over deze mogelijkheid? Stuur me een berichtje.

7. PRODUCTIETIJD   WERELDWIJDE VERZENDING

Een persoonlijk portret wordt binnen enkele weken gemaakt: van dit proces word je uiteraard op de hoogte gehouden. Wil je het graag voor een specifieke datum klaar hebben? Wees er dan zo snel mogelijk bij: zo weet je zeker dat je het bijtijds in huis hebt. 
Na afronding wordt het pakket zo nauwkeurig mogelijk verpakt en zowel verzekerd als aangetekend verzonden, evenals T&T. Woon je buiten Nederland en of zelfs buiten de EU? Geen probleem, want pakketten kunnen wereldwijd verzonden worden, maar houd graag wel rekening met eventuele invoerrechten - dit is nooit de verantwoordelijkheid van de kunstenaar. Alvast hartelijk dank voor je begrip! :)

PRIJSLIJST 2022 |  Traditioneel schilderij aquarelpapier 

Hier vind je de prijzen voor een persoonlijk werk in opdracht: als stukje zekerheid voor de kunstenaar wordt een aanbetaling van 25% gevraagd. Alvast hartelijk dank voor je begrip!

 

Is er iets niet duidelijk of wil je graag meer weten? Ik beantwoord je vragen graag met een mailtje! :)

Vastleggen in volledig scherm 27-10-2021 141434.bmp.jpg

PRIJSLIJST 2021  |  Interieurproduct  -  Illustratie eigen dier

Vastleggen in volledig scherm 28-12-2021 154941.bmp.jpg
Vastleggen in volledig scherm 4-10-2021 171958.bmp.jpg

HANDIG OM TE WETEN! :)

  • Naast het interieurproduct, zoals het dibond schilderij of sierkussen, ontvang je eveneens het origineel geschilderde werk, inclusief Certificaat van Authenticiteit

  • Op beide producten, zowel het kussen als een dibond schilderij, kan de naam van jouw dier -indien gewenst- toegevoegd worden als een extra, persoonlijke touch. Ook worden de persoonlijke interieurproducten voorzien van het DL signatuur.

  • Het sierkussen wordt inclusief vulling geleverd en kan gewassen worden

  • Het sierkussen wordt dubbelzijdig van de print voorzien

  • Katoen: deze versie is in principe voor binnen. Je kunt dit sierkussen ook buiten gebruiken, mits deze niet in aanraking met water komt; deze stof is namelijk niet waterafstotend. Het DL-logo bevindt zich op de voorzijde van het kussen.

  • Polyester: deze versie is het meest geschikt voor buiten, ook qua gevoel rond de stof, en is waterafstotend. Wel heeft elk product zijn limiet, dus het valt aan te raden beide type kussens met regen droog/binnen te leggen om het resultaat zo optimaal mogelijk te houden. Het DL-logo is zichtbaar als label aan de zijkant.

  • Het dibond schilderij heeft een ophangsysteem aan de achterzijde

  • Elk product wordt met zorg gemaakt. Hoewel met zoveel mogelijk en uiterste precisie aan jouw (huis)dier gewerkt zal worden, blijft een illustratie of schilderij menselijk handwerk waardoor minimalistische verschillen kunnen bestaan; alvast veel dank voor je begrip!

Wanneer je in een kunstwerk investeert, investeer je niet in een werk dat binnen een aantal dagen gemaakt is. Je koopt jaren van toewijding, ervaring en oefeningen, jaren van frustratie en euforische momenten als je eín-de-lijk die ene techniek onder de knie hebt en daarmee hét resultaat behaald waar je lang voor geoefend hebt. Dát is de echte tijd en waarde rond het maken van een kunstwerk, niet de hoeveelheid werkuren. Je koopt letterlijk een stukje 'ziel' van de kunstenaar, speciaal met liefde voor het dier én voor jou als liefhebber gemaakt...